hydrus-tech-b-home

HYDRUS TECH

De essentie van uitblinken

  • overzicht
  • Afmetingen
  • Wassen
  • Blinken
  • drogen
  • specificaties

Geoptimaliseerde Hoogte

Intelligent aanpasbar.

De flexibiliteit van de instelbare software geeft gebruikers de mogelijkheid om een aantal was fasen gelijktijdig uit te voeren: verzachtend spuiten, hoge-druk borstelen of - tijdens hetzelfde programma - drogen en waxen. Deze flexibiliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid het systeem te optimaliseren, en tegelijkertijd de veiligheid van het voertuig te garanderen.

Smart Touch(Ceccato Trademark)

Gevoelige intelligentie.

De Phoenix Tech wordt geleverd inclusief het Smart Touch systeem:
Het profiel van het voertuig wordt gedetailleerd in kaart gebracht, zodat het wassen soepel verloopt en exact de juiste druk toegepast wordt om maximale reiniging te garanderen met een minimale tijd. De borstels raken het voertuig gegarandeerd met de juiste druk, zelfs als ze op hoge snelheid roteren.

Voor-was: Verzachtend

Maximale aandacht voor detail.

Een verzachtend wasprogramma kan ingesteld worden, wat door een speciale boog op het voertuig gespoten wordt. Dit levert een beter resultaat tijdens het wassen.U heeft keuze tussen warm of koud verzachtend schuim of een combinatie van beide. 

Schuim Voorwas

Preventieve bescherming

Ceccato beveelt de dubbele toepassing van schuimen en borstelen. Een simpele tool die een zachte aanraking garandeert tijdens alle was fasen. Dit zal de klant in de auto merken door het zachte geluid van de borstels als die over het voertuig heen bewegen. 

Wheel Master

Power met een zachte aanraking

Wheel Master is het systeem dat ontwikkeld is om de banden van het voertuig te wassen: de zij-, de boven- en onderkant van ieder type wiel.
Uitgevoerd met een paar hoge-druk mondstukken, levert de Wheel Master een zeer diepe en grondige reiniging, waarbij zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen schoongemaakt worden. Volledige vervaardigd uit RVS, kan de Wheel Master in een groot aantal verschillende standen gebruikt worden: Alleen zeep spuiten, alleen wassen, alleen hoge-druk, of een combinatie van alle. Verder garandeert de Wheel Master grondige reiniging gezien het feit dat de Wheel Master handmatig ingesteld kan worden om bepaalde profielen langere periodes te reinigen.