MINIMAX

Geweldige prestaties in de kleine ruimte

  • Overzicht
  • Afmetingen
  • specificaties

OMSCHRIJVING VAN DE TUNNEL SECTIES

Entree

Voertuig sleep systeem

Ontworpen voor de hoogste betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid.

Contact tussen het voertuig velg wielen en de wanden van de baan wordt vermeden, wat te danken is aan de speciale configuratie van het transport frame.

Dankzij de open bovenzijde van het trekkende kettinggeleiding, is het mogelijk te wassen met de grootst mogelijke veiligheid zelfs met verlaagde sportwagens.

Het ransport frame omvat modules van verschillende lengte: 3 meters, 1,5 meter en 0,75 meter.

VOOR-WAS (Optie)

Voorwas wordt uitgevoerd om te voorkomen dat modder en vuildeeltjes bevestigd aan het lichaam rechtstreeks worden verwijderd door de borstels van het voertuig in het volgende hoofdwas programma, wat kan leiden tot beschadiging van de gelakte oppervlakken.

Vaste voorwas schoonmaak boog

Vast hoge druk reinigingsboog.

OPTIONELE WAS GROEPEN

Deze sectie bevat droog-groepen en product applicatie systemen, om het gehele wasproces compleet te maken en het verbeteren van het wasproces. 

Wielen wassen

Super wax toepassingsboog

5-BORSTEL WAS GROEP*

De belangrijkste schoonmaak fase in het wasproces wordt uitgevoerd in dit gedeelte. De top borstel van de groep is gecontroleerd door een verticaal systeem en werkt met uiterste nauwkeurigheid; de resultaten zijn vergelijkbaar met de was kwaliteit die behaald wordt met hoge brugtype units. De zijkant was groepen bevatten:

  • Een paar korte zijde borstels completeren het wasprogramma door de verlaagde onderdelen van de voertuigen te wassen.
  • Een paar verticale borstels die het voertuig volgen met een lineaire afstand van maximaal 2,1 meter gedurende de wasfase.

DROOG sectie

Het probleem van het geluidsniveau is in de ontwikkelingsfase nauw onderzocht. Een aantal effectieve technische oplossingen zijn geïmplementeerd om het geluid te verminderen en, tegelijkertijd, zeer goede droog resultaten te garanderen. MINIMAX is uitgerust met het Air Plus droog systeem, een veel voorkomende toepassing in bijna alle Ceccato producten, dat zich kenmerkt door het verplaatsen van grote lucht volumes. Deze oplossing zorgt voor een zeer hoge droogcapaciteit, zeer lage geluidsniveaus, eenvoudige bediening en eenvoudig onderhoud van het systeem.

EXIT sectie

Het voertuig wordt door de transportketting uit de tunnel getrokken, via een uitgangsboog waarvan het ontwerp vergelijkbaar is met die van de ingangsboog. Het groene licht van het stoplicht systeem, geplaatst op enige afstand van de uitrit van de tunnel, springt aan wanneer het voertuig wordt vrijgegeven door de trekkende ketting en gereed is om veilig weg te rijden.