LABRADOR

Wasboxen van Ceccato

  • Overzicht
  • afmetingen
  • wassen
  • specificaties

LABRADOR

Wasboxen van Ceccato

Labrador brengt de beste technologie en esthetiek van Ceccato samen in een innovatief industrieel ontwerp van een wasplaats die automobilisten trekt, waardoor dit een toegevoegde waarde is voor uw investering. Flexibel en efficiënt, veilig en onvermoeibaar, Labrador is het systeem voor hoge-druk tracks die meegroeien met uw bedrijf, terwijl het prestaties en design samenbrengt. Maak uw bedrijf aantrekkelijker. Uw klanten zullen het verschil merken. Alle Labrador systemen worden vervaardigd in overeenstemming met de geldende normen, met inachtneming van alle weer elementen van wind tot sneeuw. ieder frame component is uitermate beschermd tegen corrosie.

Technologie

labrador is technologie en veiligheid.

Modulair en compleet

Labrador groeit met je bedrijf mee

Robuust

Sterk en traceerbaar

betrouwbare en geconsolideerde technologie die zich heeft bewezen door het internationale succes van een product dat nog steeds in ontwikkeling is, doch altijd trouw aan zichzelf.

absolute modulariteit die u toestaat om uw eigen inrichting te ontwerpen, deze aan te passen aan de beschikbare ruimte en uw gewenste diensten aan te bieden. Een compleet assortiment accessoires.

een stevige structuur ontworpen om lang mee te gaan en uitstekend bestand tegen corrosie, die daarnaast garant staat voor gebruiksgemak en hoogwaardige resultaten. Het heeft de mogelijkheid om op afstand toezicht te houden op het functioneren met een geautomatiseerd systeem, zodat u alles real-time onder controle kunt houden.

Eigenschappen

Innovatief design

het totale ontwerp-concept en de mogelijkheid om de instellingen aan te passen aan uw wensen zijn bedacht en ontwikkeld met in het achterhoofd een stedelijke gebied en om aan verschillende klantwensen te voldoen. Een gecentraliseerd systeem voor de verwerking levert alle noodzakelijke informatie over de werking van elke wasplaats, die de site manager kan inzien en gebruiken voor controles en onderhoud.

Modulair systeem

afhankelijk van het type vaste klanten, de beschikbare ruimte en de lokale bebouwbare grenzen, is het mogelijk om naar eigen wens te kiezen welke opbouw en vereiste configuraties u wilt installeren van uw self-service carwash center. U kunt kiezen voor het aantal overdekte en open wasplaatsen.

Makkelijk te bedienen

Elk onderdeel en van het was apparaat is ontworpen voor een eenvoudige benadering en makkelijke bediening. De klant kan op het bedieningspaneel, uit maximaal 6 programma's selecteren (afhankelijk van de configuratie van de machine). Duidelijke berichten en signalen leiden de klant tijdens elke fase van de wascyclus, om tot het beste eindresultaat te komen.

Hoge kwaliteit wassen (+ gedeminiraliseerd water)

Elke wasplaats is voorzien van licht en gemakkelijk te gebruiken spuit pistolen (of was lansen) .Verkrijgbare soorten lansen:

  1. een lans met borstel voor het eenvoudig verwijderen van zware vuil, vuil en insecten
  2. een spuitpistool met een hoge druk waterstraal, om te wassen en spoelen
  3. een spuit pistool om verschillende zepen toe te passen

en vooral: de beste afwerking van de was operatie wordt gegarandeerd door gebruik te maken van onthard en gedemineraliseerd water.